Chci nabídku

3 způsoby, jak přpravit nemovitost na prodej

 Čím více lidí se bude o Vaší nemovitost zajímat, tím větší jsou reálné šance na prodej. Dokonce se tím zvyšuje pravděpodobnost, že konkurenční nabídky povedou k navýšení prodejní ceny. Proto nezapomínejte, že příprava nemovitosti na výhodný prodej není nutné zlo, ale příležitost, která Vám usnadní [...]

Otevřít

5 nejčastějších důvodů, proč se Vám nedaří prodat nemovitost

Prodej nemovitosti bývá většinou dlouhodobý a stresující proces, no pokud chcete prodat nemovitost rychle a za férovou cenu, rádi Vám s tím pomůžeme.

Otevřít

Kolik stojí odhad ceny nemovitosti?

V předešlém článku jsme si řekli, na koho se můžete obrátit v případě, že potřebujete znát cenu Vaší nemovitosti. Také jsme si řekli, na co je potřeba si dávat pozor.

Otevřít

Odhad ceny nemovitosti: Na koho sa obrátit

Zdědili jste nemovitost, nebo máte v plánu prodat byt či dům, ale nejste si jistí, jakou tržní cenu vaše nemovitost skutečně má? V minulém článku jsme vám poradili, jak si nejlépe stanovíte prodejní cenu nemovitosti sami. Pokud se ale chcete nebo potřebujete obrátit na odborníka, podívejte se na jed [...]

Otevřít

5 tipů pro útulnější domov

Chcete si zařídit útulný domov, kam se budete rádi vracet? Přáli byste si, aby se z Vašeho bydlení stala oáza klidu a relaxace? Máme pro Vás 5 zaručených tipů, jak si zpříjemnit bydlení téměř bez nákladů.

Otevřít

Jak si stanovit správnou cenu nemovitosti?

Plánujete prodat svojí nemovitost a nevíte, kde začít? Jedním z prvních kroků je stanovení prodejní ceny nemovitosti, to znamená stanovení částky, za kterou chcete svou nemovitost prodat. Nezapomínejte, že tato cena musí být výhodná pro Vás i pro samotného kupujícího. 

Otevřít

Rychlý prodej bytu za výhodnou cenu? Je to možné.

Rozhodli jste se prodat nemovitost a začínáte řešit samotný prodej. Možná se plánujete přestěhovat do rodinného domu, možná potřebujete větší či menší byt nebo se stěhujete z Prahy do jiného města. Ať jsou vaše důvody prodávat jakékoliv, nejraději byste byt prodali okamžitě. Rychlým prodejem se zbav [...]

Otevřít

REINS hledá nové partnery a dodavatele stavebních prací

Hledáme nové dodavatele stavebních prací, kteří nám pomohou vytvářet byty, budoucí domovy, pro naše klienty. Pokud jste skupina šikovných pracovitých lidí a hledáte si nový zdroj příjmů, ozvěte se nám.

Otevřít

Nejdůležitější dotazy, na které byste se měli zeptat při výběru realitního makléře

Pokud se chystáte prodat nemovitost a děláte to poprvé v životě, připravili jsme pro vás pár důležitých otázek, které je potřebné položit makléři předtím, než se ho rozhodnete najmout. Tedy v případě, že si chcete ušetřit čas i nervy a rozhodli jste se ponechat tento (mnohdy zdlouhavý) proces profes [...]

Otevřít

Jak na investování do nemovitostí? Nad těmito faktory byste se měli zamyslet.

Současný stavební boom a markantní nárůst cen nemovitostí v některých lokalitách a městech v SR podněcuje mnoho drobných  investorů k tomu, aby si jako investici do budoucna, pojistku na důchod pořídili byt, resp. rodinný dům.

Otevřít