Chci nabídku

Náhlý prodej nemovitosti po rozvodu: jak na to?

Prodej vaší nemovitosti z důvodu naléhavého rozvodu: tipy a klíčové kroky

Otevřít

Objevte umění minimalistického bydlení

Ve světě, kde jednoduchost a trvalá udržitelnost nabírají na důležitosti, se se silou objevil architektonický a životní styl: mobilních domků. Tyto malé architektonické zázraky uchvacují stále více lidí, kteří hledají jednodušší život, více spjati s přírodou a méně zatíženi materialismem. V tomto čl [...]

Otevřít

Vytváříme prostor pro studium

Zastrouhat tužky, naplnit penál, připravit aktovku! Sezóna domácích úkolů je zpět 🙂

Otevřít

Jak zlepšujeme kvalitu prodeje bytů v REINS?

"Potřeboval jsem byt, který je připraven k nastěhování," to byl požadavek našeho klienta. Při obhlídce bytu ho odradil jeho původní stav. Potřeboval prostor, aby se mohl okamžitě nastěhovat i se svou rodinou, přičemž by nepřekročil rozpočet a nemovitost by byla dobrém stavu. „Před několika [...]

Otevřít

Co dělat, když zdědím nemovitost?

Dědění nemovitosti, jakou je dům nebo byt, znamená konec života a začátek rozhodování, co s nemovitostí dělat. S dědictvím mohou být žaly bohužel i finanční problémy, jako je hypotéka či vztahové záležitosti.

Otevřít

Jaký je nejlepší způsob, jak prodat svoji nemovitost?

Pánové majitelé nemovitostí, máte štěstí! Věděli jste, že máte několik možností, jakým způsobem chcete prodat svůj dům nebo byt?

Otevřít

Co je iBuyer?

Chcete-li nebo potřebujete prodat svou rychle a jednoduše, iBuyer je vaše nejlepší volba, ale co je to iBuyer a jak tento proces funguje?

Otevřít

Kolik stojí moje nemovitost?

Kolik stojí moje nemovitost?

Otevřít

Rekonstrukce kuchyně pomocí barev

Použijte při renovaci kuchyně barvy a dejte sbohem klasické bílé. Dopřejte této místnosti přeměnu, jakou si zaslouží.

Otevřít

Udržitelnost v nemovitostech

Slovíčka jako eko, ekologický, ekologie se objevují kolem nás v poslední době velmi často. Naše společnost je sice super moderní, rychlá, máme různé vymoženosti, zjedušujeme si život technologickými novinkami.

Otevřít