Chci nabídku

Co je iBuyer?

Chcete-li nebo potřebujete prodat svou rychle a jednoduše, iBuyer je vaše nejlepší volba, ale co je to iBuyer a jak tento proces funguje?

Otevřít

Kolik stojí moje nemovitost?

Kolik stojí moje nemovitost?

Otevřít

Rekonstrukce kuchyně pomocí barev

Použijte při renovaci kuchyně barvy a dejte sbohem klasické bílé. Dopřejte této místnosti přeměnu, jakou si zaslouží.

Otevřít

Udržitelnost v nemovitostech

Slovíčka jako eko, ekologický, ekologie se objevují kolem nás v poslední době velmi často. Naše společnost je sice super moderní, rychlá, máme různé vymoženosti, zjedušujeme si život technologickými novinkami.

Otevřít

Ceny nájemného v Brně a Praze

Ačkoliv se ceny nemovitostí, které jsou určeny k prodeji rapidně zvedly, nájmy v některých krajích šly zase razantně dolů. Kupříkladu taková Praha a Brno cenami překvapily. Jak se v těchto městech pohybují ceny nájmů? A co můžeme očekávat v následujících měsících?

Otevřít

Koupě družstevného bytu

Máte možnost koupě bytu v družstevním vlastnictví, ale nevíte přesně, co to znamená? Je tato koupě výhodná? A proč jsou družstevní byty výrazně levnější než byty v osobním vlastnictví?

Otevřít

Jak prodat nemovitost, ve které žijí zvířata?

Všichni milujeme zvířata, což dokazuje také to, že jsme národem pejskařů a koček. Ovšem prodej domu, kde bydlí domácí zvířata, není nic jednoduchého a je potřeba se na něj pořádně připravit. Proto jsme si pro vás připravili článek s následujícími kroky, které vás hravě navedou.

Otevřít

Ceny bytů za 2Q 2021 Praha a Brno

Vývoj ceny bytů v Praze

Otevřít

Věcná břemena - jak vznikají a zanikají?

Věcná břemena - jak vznikají a zanikají?

Otevřít

Družstevní byt a jeho prodej

Byty v družstevním vlastnictví jsou v posledních letech velmi oblíbené, není se čemu divit, jejich cena je výrazně nižší než cena bytu v osobním vlastnictví. Jak probíhá prodej družstevního bytu a na co si dát pozor?

Otevřít