Chci nabídku

Kroky, na které nemusíte myslet, pokud se rozhodnete prodat nemovitost naší společnosti

Přemýšlíte nad prodejem nemovitosti, ale odrazuje vás celý zdlouhavý proces prodeje, který se může protáhnout i na několik měsíců? Naštěstí existuje možnost výkupu nemovitosti, kterou naše společnost nabízí.

Otevřít

Věcné břemeno

Chystáte se koupit nemovitost? V tom případě byste měli zbystřit, protože ne vždy je koupě nemovitosti jednoduchá. Váš vysněný dům či byt může být omezen tzv. věcným břemenem. Víte vůbec, co to znamená? A jaké z toho plynou další úskalí?

Otevřít

Prodej nemovitosti - hypotéka po rozvodu

Rozvod je často nepříjemnou záležitostí, při které se musí manželé vypořádat jak s vlastními pocity, tak se společným majetkem. Jestliže se manželé dohodli na tom, že svou nemovitost prodají, mají na výběr z několika možných řešení, kde hlavní roli hraje vždy bankovní instituce.

Otevřít

Ceny nemovitostí rostou

I když by se mohlo zdát, že ceny nemovitostí díky pandemii poklesnou, opak je pravdou. Ceny nemovitostí stále rostou a poptávka po hypotékách je stále vyšší. 

Otevřít

Byt jako investice - ano nebo ne?

Nacházíme se v období, kdy ne každý dosáhne na svou vlastní nemovitost. Právě z toho důvodu se zvyšuje zájem o bydlení v podnájmu. Nemovitost jako vratná investice tak přináší skutečnou výhodu a to v samotném vlastnictví, ale také v možnosti příjmu z podnájmu.

Otevřít

Dědictví a následný prodej nemovitosti

Víte, jak prodat zděděnou nemovitost? Podívejte se na nás krátký přehled. 

Otevřít

Vliv barev v domácnosti

Nikdo nepochybuje o tom, že barvy mají zásadní vliv na lidskou psychiku. Pojďme se tedy podívat na to, jak barvami, ale také jejich odstíny, ovlivnit celkový dojem interiéru!

Otevřít

Prodej bytu během rozvodu

V případě prodeje nemovitosti ve vlastnictví bývalých partnerů je třeba majetek řádně rozdělit. Na řadu zpravidla přicházejí náročné konverzace, kdy se musíte dohodnout tak, aby nebyl nikdo škodný. Rozvod a vypořádání nemusí být vždy nejjednodušší. Proto Vám poradíme, jak na to.

Otevřít

Prodej bytu - hypotéka

Prodáváte byt s hypotékou? Prodej takového bytu je podobný, jako prodej nemovitostí bez závazků.

Otevřít

Jak nafotit nemovitost před prodejem

Chystáte se na prodej nemovitosti? Klíčem k úspěšnému prodeji je dobý inzerát. A v dobrém inzerát samozřejmě nemůžou chybět kvalitní fotografie, které budou prezentovat nemovitost v co nejlepším světle. Jak takové fotografie udělat? Poradíme Vám!

Otevřít