Chci nabídku

Prodej bytu během rozvodu

V případě prodeje nemovitosti ve vlastnictví bývalých partnerů je třeba majetek řádně rozdělit. Na řadu zpravidla přicházejí náročné konverzace, kdy se musíte dohodnout tak, aby nebyl nikdo škodný. Rozvod a vypořádání nemusí být vždy nejjednodušší. Proto Vám poradíme, jak na to.

Otevřít

Prodej bytu - hypotéka

Prodáváte byt s hypotékou? Prodej takového bytu je podobný, jako prodej nemovitostí bez závazků.

Otevřít

Jak nafotit nemovitost před prodejem

Chystáte se na prodej nemovitosti? Klíčem k úspěšnému prodeji je dobý inzerát. A v dobrém inzerát samozřejmě nemůžou chybět kvalitní fotografie, které budou prezentovat nemovitost v co nejlepším světle. Jak takové fotografie udělat? Poradíme Vám!

Otevřít

Prodej bytu s hypotékou

Rozhodli jste se, že prodáte svůj byt, ale splácíte na něj hypotéku? Možná byste měli vědět, že prodej bytu s hypotékou není žádnou velkou překážkou a postup prodeje je téměř totožný jako bez hypotéky. Pojďme si tedy projít všechny možnosti prodeje nemovitosti s hypotékou:

Otevřít

Home staging - 4 triky

Home staging - co to je?

Otevřít

Dědictví, aneb na co si dát pozor.

Když nám zemře milovaná osoba, může se stát, že po sobě zanechá dědictví, které přinese nejasné a nepříjemné úskalí. Na co si tedy dát při dědictví pozor?

Otevřít

Prodej nemovitosti s REINS

S prodejem nemovitosti zpravidla přichází časově náročné období plné stresu a nejistoty. Musíte se věnovat potenciálním zájemcům, e, ale také Váš byt v co nejlepším světle a ani tak nemáte jistotu, že onen zájemce Vaší nemovitost skutečně koupí. Prodej totiž zpravidla trvá několik měsíců a je opravd [...]

Otevřít

3 způsoby, jak přpravit nemovitost na prodej

 Čím více lidí se bude o Vaší nemovitost zajímat, tím větší jsou reálné šance na prodej. Dokonce se tím zvyšuje pravděpodobnost, že konkurenční nabídky povedou k navýšení prodejní ceny. Proto nezapomínejte, že příprava nemovitosti na výhodný prodej není nutné zlo, ale příležitost, která Vám usnadní [...]

Otevřít

5 nejčastějších důvodů, proč se Vám nedaří prodat nemovitost

Prodej nemovitosti bývá většinou dlouhodobý a stresující proces, no pokud chcete prodat nemovitost rychle a za férovou cenu, rádi Vám s tím pomůžeme.

Otevřít

Kolik stojí odhad ceny nemovitosti?

V předešlém článku jsme si řekli, na koho se můžete obrátit v případě, že potřebujete znát cenu Vaší nemovitosti. Také jsme si řekli, na co je potřeba si dávat pozor.

Otevřít