Chci nabídku

Kroky, na které nemusíte myslet, pokud se rozhodnete prodat nemovitost naší společnosti

Přemýšlíte nad prodejem nemovitosti, ale odrazuje vás celý zdlouhavý proces prodeje, který se může protáhnout i na několik měsíců? Naštěstí existuje možnost výkupu nemovitosti, kterou naše společnost nabízí.

Okamžitým odkupem vám tak odpadnou mnohdy nepříjemné a otravné starosti týkající se klasického prodeje nemovitosti. O jaké kroky se přesně jedná?

1. Nekonečné kontaktování zájemci

Zájemci jsou při prodeji nemovitosti nejdůležitějším aspektem, ovšem někdy je neustálé zvedání telefonu a podávání informací prostě na obtíž. Nechte tento krok na nás.

2. Prohlídky nemovitosti

Ruku na srdce - skutečně máte čas trávit po pracovní době ještě prohlídkami vaší nemovitosti, ze kterých mnohdy sejde? V našem případě odkupu s námi strávíte pouze jednu jedinou prohlídku, poté nemovitost ihned odkoupíme.

3. Vyjednávání o ceně nemovitosti

Stanovili jste si pevnou cenu, kterou se snaží mnoho zájemců snížit? My vám zaplatíme první stanovenou a odsouhlasenou cenu, neplatíte žádné dodatečné poplatky. Na čem se dohodneme, to platí.

4. Neustálé kontaktování našimi agenty

S námi se vám rozhodně nestane, že vás někdo z našich agentů bude neustále obtěžovat, ať už kvůli potenciálním zájemcům nebo kvůli vyběhávání záležitostí na úřadech. My jsme samostatná jednotka, bez třetích stran na vybavení písemností a žádostí.

5. Úklid a úprava nemovitosti před prohlídkou

Rozhodně si nemusíte dělat starosti s tzv. home stagingem, kdy je vhodné nemovitost před prohlídkou alespoň částečně upravit, uklidit. My nemovitost odkupujeme v jejím původním stavu.

6. Vyklizení nemovitosti

Šetříme váš čas a nervy, vy se nemusíte stresovat případným zajištěním firmy na vyklizení nemovitosti. O nepotřebný nábytek se taktéž postaráme.

7. Stěhování do nového 

Našim heslem je chovat se ke každému klientu lidsky. Tudíž se vám postaráme a pomůžeme s následným přestěhováním do nového. Dokonce vás ani v den podpisu smlouvy o odkoupení nemovitosti nevykopneme. Pokud potřebujete strávit ve starém bytě či domě ještě nějakou chvíli (než se vyřídí koupě nového), není problém. Na individuálních podmínkách se rádi dohodneme.

Pokračujte ve čtení