Chci nabídku

Jak prodat nemovitost, ve které žijí zvířata?

Všichni milujeme zvířata, což dokazuje také to, že jsme národem pejskařů a koček. Ovšem prodej domu, kde bydlí domácí zvířata, není nic jednoduchého a je potřeba se na něj pořádně připravit. Proto jsme si pro vás připravili článek s následujícími kroky, které vás hravě navedou.

1. Odstraňte všechny známky toho, že v domě žijí domácí mazlíčci

V první řadě je důležité připravit nemovitost na prohlídku. Žádný zájemce přeci nechce zakopnout o psí hračky nebo v horším případě, o kočičí záchod plný zapáchajících překvapení. Proto se postarejte o to, abyste uklidili vše, co s mazlíčky souvisí, například misky na vodu a jídlo, hračky, zvířecí toaletu, vodítka, fotky či jejich pelíšky.

2. Zbavte se všech nepříjemných pachů

Vy jste si možná zvykli na pach svých čtyřnohých kamarádů, ovšem právě pach je prvním faktorem, který kupujícího může od případné koupě odradit. Úplně nejjednodušší by bylo, kdybyste si pozvali domů firmu, která by si se zápachem poradila. Jestliže ale dáte přednost svému úklidu, vsaďte na kvalitní čistící produkty - ideálně takové, které neutralizují zápach. Pachy se drží především v textiliích, proto nezapomeňte na koberce, polštáře nebo sedací soupravu. Až poté si dům můžete vybavit vonnými svíčkami a interiérovými parfémy.

3. Velká očista nemovitosti

Velký úklid byste měli provést každém případě, i když doma domácí zvířata nemáte. Zaměřte se na spáry, okna a hlavně prach. Dodejte koupelně čistotu a lesk, staré záclony vyperte a rozhodně pořádně vysajte koberce a vše, na čem jsou zvířecí chlupy. Taktéž nezapomeňte na exteriér.

4. Opravte poškození způsobené domácími zvířaty

Je snadné přehlédnout škody, které váš mazlíček v průběhu času vašemu domovu způsobil. Potenciální kupující se však na nemovitost dívají kritickým pohledem a dokonce i malé vady mohou přimět kupujícího, aby si myslel, že jste se o nemovitost dobře nestarali. Proto se zaměřte na:

  • potrhané a zašlapané koberce,

  • poškrábaný, opotřebovaný nábytek,

  • poškrábané dřevo nebo podlaha,

  • okousané či poškrábané dveře, zdi, okenní parapety, dvířka od kuchyňské linky,

  • roztrhané závěsy a záclony.

5. Nebo to všechno nechte na nás!

Pokud chcete nemovitost prodat v co nejkratším čase as co nejmenšími starostmi, kontaktujte nás. Vaši nemovitost odkoupíme v jejím aktuálním stavu, bez nutnosti něco vyměňovat, vyklízet nebo opravovat. Původní stav nemovitosti pro nás není žádný problém, zaměřujeme se na odkup a rekonstrukce bytů, které následně vracíme zpět na trh. Pro nezávaznou, férovou a bezplatnou nabídku ke koupi Vaší nemovitosti stačí vyplnit tento formulář.

Pokračujte ve čtení