Chci nabídku

Jak zlepšujeme kvalitu prodeje bytů v REINS?

"Potřeboval jsem byt, který je připraven k nastěhování," to byl požadavek našeho klienta. Při obhlídce bytu ho odradil jeho původní stav. Potřeboval prostor, aby se mohl okamžitě nastěhovat i se svou rodinou, přičemž by nepřekročil rozpočet a nemovitost by byla dobrém stavu. „Před několika lety jsem prodal svůj byt společnosti REINS, což mi pomohlo splatit mé půjčky, a tak jsem se znovu obrátil na tuto společnost. Nastal čas koupit si nový domov – a jsem rád, že jsem toto rozhodnutí učinil.“

Stav nemovitosti se stává stále důležitějším pro kupující, než je náš klient, zvláště když se dostupnost s vysokými úrokovými sazbami zpřísňuje. Ukazuje se, že lidé v roce 2023 šetří méně, přičemž míra osobních úspor klesla pod historický průměr, což ovlivňuje i to, že prodávající svůj byt nejsou finančně schopni připravit k prodeji - provést potřebnou rekonstrukci či opravu. Náklady na modernizaci nemovitostí se za posledních pět let více než zdvojnásobily, takže není překvapující, že 67 % kupujících a 77 % prodávajících nechce investovat do rekonstrukcí nebo oprav.

Jako jedna z největších společností, která se zabývá koupí a prodejem nemovitostí na Slovensku a v Čechách jsme schopni překlenout propast mezi prodávajícími a kupujícími, pokud jde o stav nemovitosti. Víme jak stav nemovitosti zohlednit při tvorbě cen pro prodejce a zajistit tak, že naše byty jsou připraveny pro potenciální kupce.

Poskytujeme rekonstrukci s cílem poskytnout kupujícím byty na klíč

70% kupujících tvrdí, že chtějí byty na klíč hned a teď. Posílili jsme proto naše možnosti oprav a renovací, jakož i naše sužby interiérového designu, abychom kupujícím poskytli více možností na klíč. REINS investuje do nezbytných vylepšení, aby se zajistilo, že byt bude prodejný a připravený pro nové majitele. Provádíme důkladnou rekonstrukci s plně moderními povrchovými úpravami, které náš tým odborníků dokončuje ještě před uvedením bytu na trh – to zahrnuje projekty od renovace kuchyní a koupelen až po přepracování půdorysů, výměnu starých podlah, vymalování interiéru, nové interiérové a vchodové dveře apod. Díky těmto vylepšením jsme schopni zajistit, aby byl byt připraven k okamžitému nastěhování (zejména když se náklady na modernizaci nemovitosti za posledních pět let více než zdvojnásobily). Realizujeme nadčasové a funkční rekonstrukce, které dnes kupující na trhu s nemovitostmi očekávají.

S obrovskými zkušenostmi mají naši interiéroví designéři přehled o trendech, o tom, co se prodává a co ne. Náš tým vytváří návrhy pro rekonstrukce bytů na základě lokality pro každý z našich trhů. Šablony se mění na návrhy na míru, abychom umožnili renovace ve velkém měřítku a vytvořili profesionálně navržené prostory všude, kde působíme. Výsledkem je, že byty, které společnost REINS vlastní splňují standardy vysoké kvality, ale jsou dokončeny za konkurenceschopnější cenu v rychlejším časovém horizontu, než kdyby si kupující nezávisle najímal designéry a dodavatele.

Pro typický 3 + kk by celý soubor plánů na rekonstrukci trval přibližně 150 hodin. S naším týmem a technologií to trvá v průměru 6,5 hodiny na jednu domácnost – to je o 95 % rychlejší.

Kromě investování do cílených projektů jsme více než zdvojnásobili naši efektivitu rekonstrukcí, abychom mohli dodat kvalitní byty na klíč za kratší dobu. Našemu týmu odborníků se podařilo výrazně zlepšil rychlost a úroveň dokončení bytů. Doposud jsme zrenovovali téměř 300 bytů - a tyto byty se obvykle prodávají o téměř 30% rychleji než byty v původním či nezrekonstruovaném stavu.

V REINS neustále vyvíjíme nové technologie ke zlepšení naší nabídky nemovitostí, čímž našim zákazníkům ještě více zjednodušíme cestu k jejich koupi nového domova.

Pokračujte ve čtení