Chci nabídku

Proč děláme to, co děláme již 10 let a stále pokračujeme

Před deseti lety byla společnost REINS založena na základě předpokladu, že lidé by měli mít možnost prodat a koupit nemovitost na několik kliknutí.

Žijeme ve světě, ve kterém si můžeme objednat potraviny, rezervovat letenky a přivolat odvoz, a to vše z pohodlí našeho telefonu.

Ale toto pohodlí, tato jednoduchost používání, neexistovala pro lidi, kteří potřebují koupit či prodat nemovitost.


Snažíme se to změnit.

Společnost REINS změnila tradiční proces prodeje a koupě na několik jednoduchých online kroků. Svůj domov nám můžete prodat za nabídku v hotovosti – bez obhlídek, bez provádění oprav, bez rekonstrukce, bez nejistoty.

Pomůžeme vám při hledání, obhlídce a koupi vašeho dalšího domova. Můžeme zefektivnit vaše stahování nebo nastěhování se od začátku až do konce. Žádné dvojité stahování nebo výdaje na dvojí hypotéku, když se snažíte sladit prodej a koupi nemovitosti. Mnoho našich spokojených klientů na Slovensku a v Čechách ušetřilo nesčetné hodiny stresu a starostí, a co je důležitější, mohli si proces stahování užít. Stěhování je často podníceno velkým životním momentem - novým dítětem, novou prací, novou kapitolou. Poslední věcí, na kterou byste měli myslet, by měly být obavy, zda se vůbec obchod uskuteční.

Pomáháme lidem plnit si jejich sny pomocí moderního spotřebitelského realitního zážitku – jedinečného zážitku, který jsme vytvořili a nadále zdokonalujeme. Díky našemu pracovitému a oddanému týmu na Slovensku a v Čechách, softwaru, cenovým možnostem, nejmodernějšímu vzdělávání v oblasti realit dnes můžeme říci, že jsme jedničkou na trhu pro zjednodušenou koupi a prodej nemovitostí.

Na této cestě náš tým věřících učinil z ostatních věřících. Ve spolupráci s naším vlastním interiérovým studiom REINS Home dodáváme každý měsíc na trh několik nových rekonstrukcích bytů a domů. Spolupracovali jsme také s makléři a online realitními portály, abychom umožnili většímu počtu prodávajících prodávat s REINS.

Po deseti letech máme pocit, že jsme teprve na začátku. Za poslední desetiletí se realitní průmysl vyvinul tak, jak se vyvinul a čeká nás ještě mnoho změn. Naše jedinečná technologie, provozní schopnosti a odborné znalosti nám umožnila rozšířit naše pokrytí i do České republiky. Tím, že zůstáváme věrni našim kořenům v oblasti vynalézání a zdokonalování se, budeme nadále budovat nejdůvěryhodnější platformu elektronického obchodu s nemovitostmi. Naším cílem je být prvním místem, které Vás napadne při prodeji nebo koupi nemovitosti. Aby byl prodej či koupě nemovitostí jednoduchým, jako je klepnutí na tlačítko.


Deset let našeho podnikání je odrazem tvrdé práce mnoha lidí: našeho týmu, partnerů a klientů. Právě oni nám pomohli dosáhnout tohoto milníku a budou nás hnát vpřed i nadále.






Pokračujte ve čtení