Chci nabídku

Nákup nemovitosti od společnosti REINS?

Plánujete koupi nemovitosti a chcete zhodnotit nabídku společnosti REINS? 

Abychom vám pomohli dozvědět se o nás více, shromáždili jsme odpovědi na nejčastější otázky týkající se nákupu nemovitosti od lidí - stejně jako vy - kteří se rozhodli spolehnout se na nás.


Jak probíhá proces koupě nemovitosti REINS?

Proces nákupu nemovitosti od společnosti Reins je stejný jako při běžném nákupu:

1. Vyberte si nemovitost, která vás zajímá, a domluvte si schůzku;

2. podáte nabídku na koupi;

3. jakmile se dohodnete na koupi, podepíšete závaznou nabídku ke koupi;

4. Převod vlastnictví uzavřeme listem vlastnictví.


Mějte na paměti, že po celou dobu vám bude stát po boku náš prodejce a v případě potřeby vám bude vždy k dispozici právní pomoc.


Prodávají se nemovitosti plně zařízené?

Ne vždy.

Fotografie nemovitostí REINS, které vidíte na našich webových stránkách, mohou být v některých případech grafickým znázorněním nebo digitální vizualizací plně zařízených místností. Jejich účelem je znázornit potenciál domu a pomoci vám představit si, jak by váš nový domov mohl vypadat. Vizualizace interiéru však nepředstavují nabídku prodeje na klíč.

Pokud se vám líbí to, co jsme navrhli, a chtěli byste mít svůj domov kompletně zařízený podle návrhu, se společností REINS máte přístup ke skutečným projektům interiérového designu. Stačí nás požádat, abychom vám zaslali podrobnosti o vybavení, které vidíte na vizualizaci.

Co se stane, když zjistím, že nemovitost, kterou kupuji od společnosti REINS, má nevyrovnané dluhy nebo problémy?

Ani v tomto případě se nemusíte ničeho obávat, protože REINS se o vše postará. Naším úkolem je předat vám nemovitost za podmínek a v termínech stanovených v naší smlouvě.

Pokud se s firmou provádějící práce cokoli stane, rychle najdeme jinou firmu, která práce dokončí a zajistí, aby splňovaly vysoké standardy kvality, které vyžadujeme od všech našich dodavatelů.


Jaký je rozdíl mezi byty ve vlastnictví společnosti REINS a ostatními nemovitostmi uvedenými na vašich webových stránkách?

Na našich webových stránkách najdete dva typy nemovitostí:

Nemovitosti ve vlastnictví společnosti REINS: pokud u nabídky zveřejněné na našich webových stránkách uvidíte zaškrtávací políčko u ceny, znamená to, že nemovitost je ve vlastnictví společnosti REINS. To znamená, že rekonstrukční práce byly provedeny námi, ověřili jsme a vyřešili všechna probíhající zástavní práva na nemovitosti a teprve poté, co bylo toto vše provedeno, byla nemovitost zařazena do prodeje.

Nemovitosti na prodej: jedná se o nemovitost, kterou jsme nekoupili my, ale její prodej řídí přímo některý z našich prodejců. Ani v tomto případě se nemusíte ničeho obávat: přijímáme pouze kvalitní nabídky a spolupracujeme pouze s profesionály, kteří dodržují naše vysoké standardy.


Jak probíhá renovace nemovitosti?

Naše vlastní interiérové studio REINS Home dodává každý měsíc na trh několik nových rekonstrukcí bytů a domů. Při rekonstrukcích klademe důraz na nadčasovost a kvalitu provedení. Zároveň se však zaměřujeme na to, aby byla rekonstrukce a použité zařízení skutečnou přidanou hodnotou. Specializujeme se na rekonstrukce za přijatelné ceny s výborným poměrem cena/výkon.


Nyní, když máte jasnější představu o tom, jak REINS funguje, proč se nepodívat na naše nabídky nemovitostí?

A nezapomeňte: pro více informací nebo sjednání schůzky můžete kdykoli využít naše telefonní číslo +420 725 977 475 nebo nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu info@reins.cz



Pokračujte ve čtení