Chci nabídku

Home staging - 4 triky

Home staging - co to je?

Home staging můžeme popsat jako profesionální přípravu nemovitosti k prodeji nebo pronájmu. Ať už jde o byt nebo o dům, pokud se rozhodnete prodávat svou nemovitost sami, s její přípravou Vám může pomoci speciálně vyškolený profesionál. Dobrá zpráva je, že pokud nechcete takové věci řešit, home staging dnes již k prodeji nabízí téměř každá realitní kancelář.

4 základní triky stagingu:

Osvětlení

Nesmírně důležitou součástí home stagingu je osvětlení. Právě dobře osvětlená nemovitost totiž nejvíce zaujme potenciální kupce. Zajistěte proto v každé místnosti dostatečné světlo.

Dbejte též na umístění osvětlení - nejlepší je kombinace běžného osvětlení s malými lampičkami na komodě nebo nočním stolku. Samozřejmostí jsou také svíčky, které dokáží zpříjemnit celkovou atmosféru prostoru. 

Stěny

Dalším lákadlem jsou stěny - výběr správné barvy totiž může například opticky zvětšit prostor nebo jej naopak příjemně zútulnit.

Rozhodně se nepouštějte do žádné divočiny - držte se při zemi v neutrálních odstínech, aby si kupující dokázal představit byt ve svém stylu.

Pořádek

Myslíte si, že dům plný nepořádku a chaosu vyvolá u kupujícího dobrý dojem? Před samotným prodejem Vaší nemovitost ukliďte, vyčištěte a nevynechejte ani staré okenice nebo dveře!

Dekorace

Vhodná dekorace dokáže doslova zázraky. Pokud máte nemovitost uklizenou, rozmístěte zde různé dekorativní prvky, které jí esteticky zlehka upraví a zpříjemní. 

Moderní čajový servis na stole, zapálená svíčka a příjemné světlo díky novým závěsům určitě upoutají pozornost.

Obývací pokoj můžete rozzářit barevnými polštáři nebo jinými textiliemi. A určitě nezapomeňte na květiny!

Proč se obrátit na nás?

V případě že se rozhodnete prodat byt přímo nám, tato starost se Vám vyhne. My totiž Vaší nemovitost koupíme v jakémkoliv stavu - v původním, zděděným i v moderním stylu. 

Stačí vyplnit náš kontaktní formulář ZDE a my se Vám obratem ozveme.




Pokračujte ve čtení