Chci nabídku

Rychlý prodej bytu za výhodnou cenu? Je to možné.

Rozhodli jste se prodat nemovitost a začínáte řešit samotný prodej. Možná se plánujete přestěhovat do rodinného domu, možná potřebujete větší či menší byt nebo se stěhujete z Prahy do jiného města. Ať jsou vaše důvody prodávat jakékoliv, nejraději byste byt prodali okamžitě. Rychlým prodejem se zbavíte několikaměsíčního stresu s prohlídkami a čekáním na kupce, který má před sebou zdlouhavé řešení hypotéky.

Běžný prodej vs. prodej s REINS

Běžný prodej nemovitosti trvá v průměru 96 dní, které se někdy mohou dostat až na hranici 6 a více měsíců, kvůli různým komplikacím v procesu prodeje ať už ze strany kupujícího nebo prodávajícího. REINS ví prodej urychlit o více než 65 dní.

Expresní prodej bytu

Pokud jste typ člověka, který má rád rychlá řešení, může vás zaujmout naše nabídka expresního prodeje nemovitosti. Jednoduše prodáte nemovitost nám, čímž zkrátíte prodej o více než 65 dní. Na vaši nemovitost vám vypracujeme cenovou nabídku, abyste zjistili, za kolik Kč ji dokážete prodat. Po žádosti cenové nabídky se vám ozveme a dohodneme si jedinou obhlídku, kterou absolvujete. Po ní od nás obdržíte finální cenovou nabídku, dohodneme detaily prodeje a peníze máte do několika dnů na účtu.

Výhody expresního prodeje

Tento rychlý prodej nemovitosti vám přinese několik výhod. Ušetří čas s celým procesem prodeje, s obhlídky, inzercí a možným natahováním podmínek s kupcem. Peníze za koupi máte na účtu nejpozději do 30 dnů.

Pokud se rozhodnete prodat váš byt expresně, stačí vyplnit náš formulář.

Zdroj fotky: freepik.com/yanalya

Pokračujte ve čtení