Chci nabídku

Prodej nemovitosti s REINS

S prodejem nemovitosti zpravidla přichází časově náročné období plné stresu a nejistoty. Musíte se věnovat potenciálním zájemcům, e, ale také Váš byt v co nejlepším světle a ani tak nemáte jistotu, že onen zájemce Vaší nemovitost skutečně koupí. Prodej totiž zpravidla trvá několik měsíců a je opravdu výjimka, když první zájemci jsou také koneční kupci. 

Pokud se vám nechce procházet tímhle složitým procesem, máme pro Vás jednoduché řešení - prodejte Vaší nemovitost nám. My Vaší nemovitost koupíme napřímo během několika dní. Strávíte s námi jednu příjemnou prohlídku a máte prodáno! Naším cílem je bezproblémový a férový výkup nemovitostí. Navíc vám se vším pomůžeme - postaráme se o administrativu, stěhování i případné vyklizení nemovitosti! 

Co Vám můžeme nabídnout?

Zdarma ohodnotíme Vaší nemovitost - díky našemu technologickému zázemí máme dokonalých přehled o aktuálních tržních cenách bytů i o tom, jaké nemovitosti byly kde prodány a za jakou cenu. Jsme tak schopni na základě dat nabídnout skutečně férovou cenu. Navíc na obhlídce zohledňují naši kolegové veškeré skutečnosti, které by mohly cenu za Vaší nemovitost navýšit. Proto se nemusíte bát, že za náš servis zaplatíte sníženou cenou nemovitosti. Pokud chcete náš odhad nemovitosti, stačí vyplnit kontaktní formulář ZDE a my se Vám obratem ozveme.

Odkoupíme Váš byt – krom toho, že Vám nemovitost ohodnotíme, jsme schopní Váš byt nebo dům také obratem odkoupit. Prodej nemovitosti můžete mít tak vyřešený doslova za pár dní. Stejně tak jako připsané peníze na Vašem účtu. S garancí férové ceny.

Individuální přístup je samozřejmostí - chcete prodat byt už teď, ale nový dům budete mít k dispozici až za měsíc? Potřebujete dopředu zálohu z prodeje bytu? Na všem se dokážeme dohodnout. Každému prodávajícímu vycházíme maximálně vstříc tak, aby pro něj byl prodej nemovitosti maximálně komfortní a bez starostí. 

Okamžitá platba - po podpisu smlouvy a připsání bytu na katastrálním úřadě odesíláme peníze na Váš účet obratem. Ale i zde se můžeme dohodnout na individuálních podmínkách. Pokud potřebujete zálohu za platbu dříve než bude byt přepsaný na katastrálním úřadě, umíme zaslat část kupní ceny dopředu.  

Pomůžeme Vám se stěhováním a úklidem bytu - jak jsme již napsali, datum stěhování si určujete sami. Nezáleží na tom, jestli se plánujete stěhovat hned po prodeji nebo měsíc po něm. Pokud budete potřebovat, stěhování zařídíme. Dokonce pomůžeme i s vyklizením bytu, pokud budete chtít. S námi nejste na stěhování sami.

Připravíme byt pro nové majitele – Vaší nemovitost v případě potřeby zrekonstruujeme a vykouzlíme z ní moderní inspirativní prostor pro nové majitele. Vše na naše náklady.

 



Pokračujte ve čtení