Chci nabídku

7 důvodů, proč koupit nemovitost s REINS

Najít ideální domov není snadné. Je to skutečně balancování mezi potřebnou kvalitou a zárukami, požadavky na rozpočet a přáním prodávajícího mít jasno. Není divu, že hledání vhodné nemovitosti ke koupi často provází stres a frustrace.

Chcete vědět ako? Tu je 7 skvelých dôvodov, prečo kúpiť nehnuteľnosť so spoločnosťou REINS.


1. Nabídka nejvyšší kvality

Při nákupu a prodeji nemovitostí hrozí nebezpečí, že naletíte podvodníkům nebo ztratíte drahocenný čas. Naše platforma pro inzerci vás těchto rizik zbaví a poskytne vám kvalitu každé nabídky.

Všechny nemovitosti na predaj pochádzajú od predajcov, ktoré předem vybral tím REINS, protože im - stejně jako nám - ide o vaše nejlepší zájmy.

2. Ověřené nabídky nemovitostí

Nejasné nabídky, nekvalitní fotografie a informace, které neodpovídají skutečnosti? Na to všechno zapomeňte! REINS vás zbaví starostí s vyhodnocováním spolehlivosti každé nabídky.

Každou nabídku před jejím zveřejněním analyzujeme, abychom se ujistili, že obsahuje fotografie ve vysokém rozlišení, přesné informace a užitečné detaily, které vám pomohou pochopit, zda se jedná o nemovitost vašich snů. Záleží nám na kvalitě našich nabídek a slibujeme, že vás nečeká žádné nepříjemné překvapení.

3. Inovace, které přinášejí rychlost a transparentnost

Neustále se snažíme přinášet na slovenský a český realitní trh technologické inovace. Dbáme na to, aby každá inovace měla pro klienta skutečnou přidanou hodnotu.

Díky našemu systému AVM dokážeme klientovi během několika hodin určit tržní cenu nemovitosti s přesností na několik set eur. To nám umožňuje nabídnout nejlepší cenu za okamžitý prodej nemovitosti do několika hodin od zaslání poptávky. Proces transakce i realizace rekonstrukce jsou díky automatizaci procesů přehledné, velmi rychlé a spolehlivé.

4. REINS: váš renovovaný domov

Pokud je na výpisu nemovitosti uvedeno „ V NAŠEM VLASTNICTVÍ“, znamená to, že se díváte na nemovitost ve vlastnictví společnosti Reins. Ano, protože my také nemovitosti kupujeme, pak je s pomocí našeho týmu odborníků kompletně renovujeme, abychom je pak opět prodávali jako byty/domy na klíč.

V podstatě vytváříme domov vašich snů, který si můžete koupit za garantovanou cenu.

5. Potřebujete půjčku na bydlení? Žádný problém!

Pokud jde o pomoc, představte si, jak by bylo příjemné, kdybyste se nemuseli starat o byrokracii spojenou s žádostí o hypotéku. I s tím vám Reins může pomoci.

Jeden z našich specialistů se postará o shromáždění všech potřebných dokumentů, sledování průběhu vaší žádosti a vyřízení specifických požadavků banky. Získat úvěr na bydlení tak již nebude problém!

6. Vaše vysněná kuchyň je vzdálená pouhým kliknutím

Nabízíme také možnost zařídit kuchyň ve vašem novém domově podle řešení navrženého během virtuální prohlídky.

Kuchyňské linky jsou navrženy renomovaným výrobcem DECODOM, můžete si vybrat barevnou kombinaci a nechat si ji dodat ještě v průběhu přebírání domu za zvýhodněnou VIP cenu.

Za krátkou dobu vstoupíte do svého nového domova a již v něm najdete vše, co potřebujete k tomu, abyste v něm mohli žít tak, jak jste vždycky snili.


7. Celý tým vždy po vašem boku

Koupě nemovitosti by měla být nezapomenutelným zážitkem. Proto je tak důležité svěřit se do rukou profesionálů v oboru, kteří jsou ochotni stát vám po boku a zodpovědět všechny vaše otázky nebo vyřešit případné problémy.

Náš specializovaný tým podpory je vám k dispozici, aby vás provedl všemi fázemi procesu koupě a prodeje, od výběru ideálního bytu nebo domu až po případnou žádost o úvěr na bydlení.

Pokračujte ve čtení