Chci nabídku

22 pater a 137 bytů – REINS bude prodávat nový rezidenční projekt v centru Bratislavy

REINS Development se stal obchodním partnerem projektu Discovery Tower. Náš zkušený tým už začal práce na strategickém nastavení prodeje a marketingu.

REINS GROUP bude prodávat 137 bytů v moderní, nadčasové, 22 patrové budově Discovery Residence, v nově vznikající obytné zóně Mlynské Nivy.

Výjimečností obytného komplexu je, kromě vynikající lokality, stylové bydlení. Klidné bydlení poskytne zejména zóna odpočinku, která byla vytvořena přilehlým parkem plným zeleně. Discovery Residence nabízí prostor pro denní aktivity, které budou moci obyvatelé realizovat na vlastním sportovním a dětském hřišti.

Důkazem, že se bude jednat skutečně o ojedinělý projekt, je luxusní design budovy, spolu s komfortem nabízených bytů – praktické dispoziční řešení a výběr 2, 3 a 4-pokojových bytů, které působí světleji i díky velkým oknům a designovým řešením, jako jsou integrované květináče, kuchyňské ostrůvky a množství dalších bonusů, které dodávají projektu jednoznačně vyšší standard.

Pro ještě větší pohodlí obyvatelů poskytuje Discovery Residence parter s recepcí, kavárny, obchody i administrativní prostory.

Samozřejmostí je i 199 parkovacích míst v podzemních garážích.

Úkolem našeho týmu REINS GROUP bude koordinace prodeje a uspokojení požadavků klienta a naplnění našeho sloganu “dáváme prostor řešením” i v tomto segmentu realitního trhu.

Pokračujte ve čtení